Kinetoterapie Floresti

CU AJUTORUL KINETOTERAPIEI,
POȚI SCĂPA DE DURERI,
ÎȚI ÎNTĂREȘTI MUSCULATURA
ȘI CÂȘTIGI MAI MULTĂ MOBILITATE.

Cum te putem ajuta la Let's Kineto Floresti?

Pentru clienții nostrii, sportivi sau pasionați de sport, persoane adulte care au nevoie de recuperare post-traumatica, pentru tratarea afecțiunilor cronice sau viitoare mamici si proaspete mamici, care locuiesc sau muncesc în: Floresti sau în apropiere: Gilau, Apahida, Baciu, Vâlcele, Feleacu, Cășei, Ciurila, Tureni, Sălicea, Iara, Mănăștur, Someșeni sau cartierul Grigorescu.

Echipa noastră de specialiști vă stă la dispoziție pentru a vă ajuta să vă recăpătați sănătatea și bunăstarea prin gimnastica medicala, reabilitare post leziune, recuperare după intervenții chirurgicale, terapie manuala de ameliorare a durerii, exerciții de întărire și flexibilitate, de mobilitate articulara, de tonifierea musculaturii, terapii prenatale și postnatale.

Let's Kineto Floresti - Kinetoterapie și Masaj

Ghid - Ce inseamna kinetoterapia pentru toate intervalele de varsta

La copii, kinetoterapia contribuie la dezvoltarea motrică corectă și armonioasă, ajutându-i să-și îmbunătățească coordonarea, echilibrul și abilitățile motorii. Aceasta poate fi utilă și în tratarea tulburărilor de dezvoltare, precum paralizii cerebrale sau afecțiuni ortopedice, stimulandu-i pe cei mici să-și atingă potențialul maxim.

La adulți, kinetoterapia poate fi folosită pentru a trata afecțiuni musculo-scheletice, precum durerile de spate sau problemele articulare. Prin exerciții și terapii adaptate, se reduce durerea, se restabilește mobilitatea și se îmbunătățește calitatea vieții. De asemenea, kinetoterapia poate fi benefică în recuperarea post-traumatică după intervenții chirurgicale sau accidentări, contribuind la refacerea funcționalității și a puterii musculare.

La vârsta înaintată, kinetoterapia joacă un rol esențial în menținerea unei vieți active și independente. Prin exerciții fizice personalizate și adaptate la nevoile individuale, kinetoterapia ajută la menținerea mobilității, a forței musculare și a echilibrului, prevenind căderile și îmbunătățind calitatea vieții în general.

Cum te putem ajuta?

15 Beneficii reale ale kinetoterapiei

Cum poate rezolva kinetoterapia nevoia de ameliorare a durerii
Kinetoterapia este o metodă terapeutică eficientă pentru ameliorarea durerii asociate cu diverse afecțiuni sau traume. Prin intermediul exercițiilor și tehnicilor specifice, kinetoterapeutul lucrează asupra cauzei durerii, îmbunătățind mobilitatea, reducând inflamația și întărind mușchii și articulațiile afectate. Astfel, pacientul poate experimenta o reducere semnificativă a durerii și poate reveni la o viață activă și fără disconfort.

Care sunt indicațiile kinetoterapiei?

Vrei să știi dacă kinetoterapia poate trata și afecțiunile tale? Verifică lista de mai jos și vino să discuți cu kinetoterapeuții noștri de la Let's Kineto Florești:

 • Afecțiuni ortopedice: fracturi, entorse, luxații, tendinită, hernie de disc, artroză, osteoporoză etc.
 • Afecțiuni neurologice: accident vascular cerebral (AVC), scleroză multiplă, paralizie cerebrală, poliomielită, traumatisme cerebrale, neuropatie periferică, boala Parkinson etc.
 • Afecțiuni reumatologice: artrită, spondilită anchilozantă, fibromialgie, sindrom de tunel carpian etc.
 • Afecțiuni cardiovasculare: boli coronariene, insuficiență cardiacă, hipertensiune arterială, arteriopatii periferice etc.
 • Afecțiuni respiratorii: astm bronșic, bronșită cronică, fibroză pulmonară etc.
 • Afecțiuni metabolice și endocrine: diabet zaharat, obezitate, hipotiroidism etc.
 • Afecțiuni oncologice: cancer de sân, cancer de prostată, cancer de colon etc. Kinetoterapia poate fi utilizată în gestionarea efectelor secundare ale tratamentului oncologic, cum ar fi oboseala și limitarea mobilității.
 • Afecțiuni pediatrice: tulburări de dezvoltare, torticolis muscular congenital, paralizie brahială obstetrică, sindrom Down etc.
 • Afecțiuni geriatrice: fragilitate, reducerea mobilității, tulburări de echilibru etc.
 • Afecțiuni psihice: depresie, anxietate, tulburări de alimentație etc. Kinetoterapia poate fi integrată într-un program de tratament multidisciplinar pentru a îmbunătăți starea de spirit și calitatea vieții pacienților.

Cum te poate ajuta un kinetoterapeut de la Let's Kineto?

Kinetoterapeuți de la centrul Let's Kineto Florești, îți vor oferi servicii personalizate de kinetoterapie în funcție de nevoile individuale. Poți opta pentru clase comune cu 2 sau 3 pacienți sau 1 la 1 cu un specialist. Indiferent de alegerea ta, vei lucra cu același specialist până la finalizarea planului tău terapeutic.

 • Stabilești o relație strânsă cu terapeutul
 • Primești un plan terapeutic adaptat nevoilor tale
 • Se monitorizează cu atenție evoluția ta
 • Ai mai multă încredere în tine și corpul tău
 • Obții mai multe informații personalizate pe care le poți folosi și la tine acasă
 • După încheierea ședințelor de kinetoterapie poți menține colaborarea cu specialistul tău Let's Kineto.

Întrebări frecvente despre kinetoterapie

Cât de des ar trebui să fac ședințe de kinetoterapie
Frecvența ședințelor de kinetoterapie variază în funcție de afecțiunea și nevoile fiecărui pacient. Kinetoterapeutul vă va recomanda un program de tratament personalizat, care poate include ședințe de mai multe ori pe săptămână sau o frecvență mai mică, în funcție de evoluția dumneavoastră.

Cum se desfășoară ședințele de kinetoterapie în cabinetul din Floresti?

La cabinetul nostru din Florești, tu ești în centrul atenției, iar terapeutul își propune să te ajute să-ți recâștigi mobilitatea și să îți îmbunătățești calitatea vieții. Ședința propriu-zisă implică diferite exerciții și tehnici adaptate în funcție de nevoile tale.

Terapeutul îți va demonstra cum să execuți corect fiecare mișcare și te va încuraja să depui efort pentru a-ți atinge obiectivele.

În timpul orei, terapeutul monitorizează cu atenție evoluția ta ajustându-ți exercițiile și oferindu-ți feedback constant pentru a menține motivarea și a maximiza progresul.

La finalul ședinței, veți discuta despre rezultatele obținute și veți stabili obiectivele pentru data următoare. Comunicarea și colaborarea dintre terapeut și pacient sunt aspecte fundamentale într-o ședință de kinetoterapie, contribuind la atingerea rezultatelor dorite și la îmbunătățirea stării de sănătate a pacientului.

De câte ședințe de kinetoterapie ai nevoie?

Răspunsul la această întrebare diferă de la caz la caz, este necesar să discuți cu terapeuții noștri pentru că fiecare pacient este unic, iar corpul său poate avea nevoie de mai mult sau mai puțin timp pentru a se reface.

În general vei avea nevoie de 10-12 ședințe, aproximativ 2-3 pe săptămână, dar pot fi situații în care perioada de tratament se va prelungi în funcție de evoluția ta. Stai liniștit colaborarea cu noi nu se încheie la sfârșitul programului, vom putea păstra legătura și ulterior. Tu poți să continui să îți faci exercițiile acasă, în funcție de sfaturile pe care le-ai primit de la kinetoterapeut.

Care sunt prețurile la centrul de kinetoterapie din Floresti?

Pentru informații legate de costurile kinetoterapiei la centrul nostru, te invităm să consulți lista de prețuri. Acestea diferă în funcție de complexitatea cazului tău și de numărul de ședințe necesare.

Vezi Preturi

“Un loc deosebit, cu oameni calzi si atmosfera deschisa. Dupa 6 luni de tratament, rezultatele medicale sunt excelente. Personalul este dedicat, mereu cu zambetul pe buze. Recomand cu drag!”

Amanda B.